Een tijdje geleden kreeg ik een verzoek van Peter. Hij blogt op de Narcolepsy Coach: een informatie blog over (zijn leven met) narcolepsie. Hij vroeg me of ik mijn ultieme tips & tricks wilde delen omtrent leven met narcolepsie. Je leest mijn tips & tricks en die van anderen (o.a. Julie Flygare) via onderstaande link. (Het is even scrollen, maar dan kom je er vanzelf).

2 thoughts on “Als narcolepsie expert op de website van de Narcolepsy Coach”

 1. Bochum
  dat is een mooi inactief. voor je dochter we hebben met jou en je dochter te doen .en andere patiënten. daarvoor heb ik een oplossing voor jullie het meerlanden Fons mijn werkgever geeft per jaar geld weg voor goede doelen .zo 55000 euro om versies te zijn .jullie hoeven alleen een inschrijving te doen .en onderbouwen waar jullie het geld voor nodig hebben .inschrijven kan nog tot 1 nov 2019 .ik hoop dat ik jullie op weg geholpen heb nu .mijn dochter gaat ook zelf ziekenhuis in en uit voor onderzoeken in het VUmc. ik weet wat jullie mee maken .maar een ding blijf positief. daar heeft je dochter echt veel aan .mvg Patrick pakkoo .chauffeur blader van de meerlanden .succes met inschrijving. meerlanden nv in rijsenhout

  1. Hoi Deborah,
   Bedankt voor je lieve bericht. Met positiviteit komen we inderdaad het verst! Ik zal het doorsturen naar Jochem zodat we kunnen gaan kijken of we ons kunnen inschrijven. Is er een website waar we ons kunnen aanmelden? Alvast bedankt!

   Groetjes, Sandra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.