Vanmiddag werd ik door iemand uit de #napclub geattendeerd op een fantastische nieuwe hangplek: de zogeheten airport sleeping pod! Ze staan nog maar op een paar vliegvelden, maar ook al op – jawel – Amsterdam Schiphol!

Maar zo’n sleeping pod heb jij toch helemaal niet nodig?

Overdag slapen is in principe natuurlijk nooit een probleem voor mij, maar toch is dat niet helemaal waar. Soms voel ik zo erg een slaapaanval aankomen, maar kan ik niet de rust vinden om in slaap te vallen. Omdat de grond te hard is, de geluiden te lui of omdat ik me bekeken voel waardoor ik half zittend blijf knikkebollen (en dat is eigenlijk nog genanter). Daarom zou het toch echt wel fijn zijn als ik mezelf zou kunnen opsluiten in zo’n hokje om even een tukje te doen.

Lekker in je eigen cocon

Niet alleen is de airport sleeping pod handig om in te slapen, het is ook een heerlijke private space waar je even rustig, afgezonderd van de drukte kunt genieten van een muziekje of boek. Lijkt me heerlijk! Wat jullie?

Lees meer over de airport sleeping pods

Naast Amsterdam zijn er nog een aantal vliegvelden waar je de GoSleep Pods kunt vinden! Dit kun je lezen in het artikel op de blog June-Two: deze Amersfoortse blogger gaat morgen op vakantie – via Schiphol – en zal de airport sleeping pod gaan uittesten! Ik ben erg benieuwd! Zelf hoop ik het in juli uit te kunnen proberen, wanneer ik om 06.00 in de ochtend naar Madrid vlieg. Ik gok dat ik dan wel een dutje kan gebruiken als ik ’s nachts zit te wachten…

Airport sleeping pod

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.