Het is zomer!  Tijd voor een heerlijke vakantiebreak, maar narcolepsie, tja die gaat niet op vakantie. Die is er altijd bij… Helaas. Daarom is het nieuwste Narcolepsie Magazine dat ik samen met Marielle Hak heb gemaakt, helemaal ingestoken op hoe je zo goed mogelijk de zomer doorkomt.

Wat staat er allemaal in dan?

Een heleboel! Zo kun je bijvoorbeeld een aantal interviews lezen waarin leden van de narcolepsie vereniging vertellen hoe zij ‘gewoon’ leuke dingen blijven doen: Sheila vertelt over hoe ze het voor elkaar krijgt om toch af en toe naar een concert te gaan. En de 13-jarige Arno vertelt hoe hij toch op een leuke manier mee kon op studiereis.

Neuroloog somnoloog Claire Donjacour geeft weer antwoord op een aantal lezersvragen, zoals: ”Wat is de invloed van de zon op narcolepsie?”. En je kunt in het magazine een informatief stuk vinden over welke medicijnen je probleemloos mee kunt nemen op vakantie en wat je moet doen als je er wel iets extra’s voor moet regelen.

artikel reizen met narcolepsieDiëtiste Anneke Kreling voorziet ons weer van een aantal zomerse
, gezonde recepten en geeft wat tips m.b.t. sporten en voeding. Zelf heb ik verslag mogen doen van mijn reis in Azië: hoe ik dit heb ervaren in combinatie met de narcolepsie.

Wil je het hele narcolepsie magazine lezen?

Helaas moeten we nog even wachten tot de digitale versie online gedeeld kan worden, maar mocht je nu toch HEEL graag het magazine willen lezen (en heb je narcolepsie of ken je iemand met narcolepsie) dan kun je natuurlijk ook gewoon lid worden van de vereniging; dan krijg je alsnog het laatste magazine opgestuurd. Op deze manier steun je de vereniging, kun je deelnemen aan diverse activiteiten en krijg je altijd als eerste het nieuwe magazine op de deurmat. Lid worden kan via: http://narcolepsie.nl/contact/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares